Saturday, July 6, 2013

FIGURE UP

 
FIGURE-UP (DIETARY CAPSULES)


“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

1 BOTOL RM50.00
10 BOTOL RM30.00
FREE POS LAJU


Fenomena Figure -Up sedang mengegar pasaran sekarang ini. Mudah dan berkesan. Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 .Hanya banyakkan minum air putih. Lepas 5 hari tgk hasilnya. MENAKJUBKAN!!


MAKLUMAT PENTING:


Halal
100% Herba
Boleh diamalkan ketika period
Boleh diamalkan oleh ibu menyusu (Baby 7 month above)
Tiada pantang larang dalam pemakanan (No Diet)

FIGURE UP

“KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”
Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.


Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari).

CARA PENGAMBILAN FIGURE-UP :


* Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari)


NOTES :
JIKA INGINKAN KESAN YG DIINGINKAN, PANTANG SEMENTARA DARI AIR KOPI, KAFIEN , SOYA SERTA SUSU

TIDAK SESUAI UNTUK :1. Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.2. Ketagihan dadah, ubat atau alkohol.3. Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.4. Wanita yang mengandung.5. Berumur kurang dari 18 tahun dan melebihi 60 tahun.6. Mengambil suplemen atau ubat-ubatan yang lain.

INFO FIGURE-UP :- 1 kapsul untuk setiap hari dan jangan sekali-kali mengambil 2 biji.- Jangan mengambil ubat ini jika sedang mengambil ubat/suplemen yang lain.- Minum air secukupnya atau makan buah-buahan sekira terasa haus.- Makan mengikut waktu (terutama sarapan atau makan tengahari).- Jangan meminum minuman beralkohol ketika mengambil kapsul ini.

Perkara yg plg penting tentang produk FIGURE-UP ini :* Ada LAB TEST* BEBAS SIBUTRAMINE* ND stand for NOT DETECTED (mean xde bacaan yg detect dlm pduk figure up ni.)
So, jangan ragu-ragu untuk cuba FIGURE-UP.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...