Followers

Thursday, November 25, 2010

PIL SERI PERAWAN



HARGA : RM20.00
~60 BIJI (UTK SEBULAN)

- merawat keputihan dan lendiran yg banyak
- menyempitkan rahim
- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
selepas bersalin
- mengecutkan peranakan
- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
- melancarkan peredaran haid
- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
- mengembalikan awet muda
- sengugut
- menambahkan tenaga batin
- memulihkan urat saraf
- merawat payu dara
- sakit lutut
- kebas kaki tangan
- senak kembung
- angin medu
- lenguh sendi

CARA PENGGUNAAN:~

1. Untuk merawat penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan. -masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji 1 kali sehari ( pagi atau malam ).
2. Untuk kesihatan dan kecantikkan buah dada
- makan 2-4 biji 2 kali sehari ( pagi atau malam ).

3. Bagi wanita dalam pantang atau selepas datang bulan .
- untuk mencuci kekotoran tersebut, rendamkan 3-5 biji bersama air
suam sehingga kembang dan basuh faraj.
- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji
1kali sehari ( pagi atau malam ).

4. Untuk kepuasan hubungan kelamin suami isteri.
- masukkan 1 biji pil ke dalam faraj hingga melampaui ke pintu rahim
- tunggu sehingga 2-3 jam untuk mengecutkan pintu rahim sebelum
bersama .

5. Sesuai juga digunakan bagi golongan remaja hingga dewasa..

TESTIMONI
Quote:
testimoni ni dari seorang pelanggan seri perawan...
katanya begini:

semalam hubby akak ada tanya ... pakai apa yg xxxxx boleh ketat cam ni..... ha apa lagi akak cakap la akak baru beli ubat ni....terus hubby akak promosi ubat ni kat kawan2 dia...hehehe..

testimoni lagi.....
Quote:
seorang remaja dari langkawi mengamalkan seri perawan pill ni sejak setahun yang lalu....katanya baik dari segi awet muda dan dalaman wanita

testimoni....
Quote:
W'salam kak...

Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..



W'salam kak...

Alhamdulillah sejak makan ubat akak, hubungan kami suami isteri bertambah rapat.. Memang betul-betul power pill tu.. Nanti ingat nak ode lebih sket.. Dah rekemen kat kawan-kawan dah..

Testimoni...
Quote:
wslm...............................10:42 AM
alhamdulillah ok...............................10:45 AM
period pun dh ok la.........................10:46 AM..
kalau sy nk order lg lepas ni boleh ek?10:46 AM

testimoni
Quote:
Originally Posted by xxxx
Akak.. so far ok la.. abg pun puas hati.. semakin hangat jer... sampai saya yg penat melayan.. he he...thanks yer..

testimoni terbaru......
Quote:
dari mesej akak....

ok, memang banyak keluar ketul2 putih ye kak?

customer akak yang baru mencuba (2 minggu lebih)....

testimoni terbaru...mai baca..
Quote:
Originally Posted by xxxxxxxx
actually xxxx bru je mkn ubt akak ni.. xxxx x trus mkn msa bli aritu cznk abiskn ubt yg dh sedia mkn.. pas mkn pil akak tu xxxx rsa keputihndah krg n x gtal2 lg.. alhmdllh.. tp xxxx mkn pg je, mlm x mkn pon..

testimoni terbaru...
Quote:
ada gak.tapi bila sudah ubat tu terlekat kat anu abang...tapi mmg rapat giler..tang terlekat tu x tahan.....2:49 PM

testimoni lagi...

dari ym...
Quote:
Quote:
rasa ketat je kt tuttt....best la pil akak ni...baru je mkn da rasa lain...hehe3:47 PM

testimoni terkini....

baru amik tak sampai seminggu..


Quote:
saya baru je mkn pil perawan ni xsampai sminggu dah rasa adaperubahan..saya rasa kat tuuuut ketat je...malah masalah keputihanberlebihan pun makin kurang...pil perawan memang hebat...baru je cubadah bkesan....4:01 PM

testimoni...lagi...


Quote:
ada lagi keistimewaan seri perawan ni...dulu haid sy xteratur..kadang2dlm sbulan xperiod...tp selepas mcuba pil perawan period sy lancarbahkan awl bulan dh datang period...

ini memang betul2 serasi ngan adik...teruskan....

testimoni...hangat...hangat ...lagi

Quote:
salam9:40 PM
saya xxxx yg beli makjun ahad 11hb aritu9:40 PM
nak tanya la kak9:41 PM
makjun yg masukkan kat tutt tu, kalu masukkan setiap hari walau tak bersama pun boleh ker?9:42 PM
pas seminggu makan makjun akak tu, husband tegur saya, 'apasal hangat je ni?' 9:50 PM
saya bagitau, ni la penangan makjun9:50 PM

testimoni....terkini..

dr ym...
Quote:
ok5:46 PM
byk angin yg klua..5:46 PM

testimoni baru...baru..baru....lagi...

dari ym....
Quote:
dalam 3 hari makan pill akak tu lawas je membuang.. hehehe9:52 AM

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...