Followers

Friday, January 28, 2011

JAMU RATU DARA



Jamu Ratu Dara
60 KAPSUL
RM30.00 semenanjung
RM35.00 sabah & swk
Free pos laju

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami
mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :


• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.

• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
berseri)

Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih.

CARA MAKAN :
UNTUK YANG SUDAH BERKAHWIN :


1. Makan 2 kapsul pagi (selepas sarapan) & 2 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama.

2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 2 kapsul sekali mkn setiap hari sehingga datang bulan.

3. Datang bulan (Haid) perlu hentikan pengambilan JRD.

4. Selepas habis Haid, ulangi langkah2 diatas kembali.

*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam JRD. Badan anda, hanya anda yg tahu.


UNTUK YANG BELUM BERKAHWIN (ANAK DARA / GADIS) :

1. Makan 1 kapsul pagi (selepas sarapan) & 1 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama.

2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 1 kapsul sekali mkn setiap hari sehingga datang bulan.

3. Datang bulan (Haid) perlu hentikan pengambilan JRD.

4. Selepas habis Haid, ulangi langkah2 diatas kembali.

*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam JRD. Badan anda, hanya anda yg tahu.


Selamat berJRD ye sayang-sayang.. :)

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

*** Banyakkan minum air masak okey..

Antara testimoni tentang JAMU RATU DARA yg telah di terima..

Testimoni 1
Ayu (Kota Bharu )
Salam kak. Tak sia-sia saya cuba jamu akak ni. Badan makin ringan time nk bangun pagi. Membuang pun lawas je..hihi.. Lagi satu kak, yg paling power time ehem ehem, mmg berbeza sekali la kak.. senyum le asben saya sampai pg esoknye..hik hik..Tq kak.. Saya akan try menten makan jamu akak ni.


Testimoni 2
Izanni ( Kota Damansara )
Keputihan saya dah ilang kak!! Best sgt. Sebelum ni asyik rasa tak selesa je..Ni baru makan 2 botol..nanti saya up date lagi..tq kak eryn..


Testimoni 3
Kak Leen ( Seremban)
Mmg best la erin..sgt ketat dan grip mmg luar biasa. Lama dah kak leen tak makan jamu. Badan pun rasa tak best. Dingin jek selalu dgn abang. Tapi lepas try test yg erin bagi test free aritu..mmg lain sgt… confident baik je rasa..Macam anak dara lorrr… Pasni kene beli la pulak yer… 


Testimoni 4
Nazlia ( Dengkil)
Saya ni memang susah nak buang air tapi sejak JRD ni Alhamdulillah tiap2 pagi buang air. Badan pun makin bertenaga. Pasal ketat padat tu taktau la saya kak..sb saya lom kawen lagi. Tapi keputihan pun dah takda ni... time kasih JRD and kak eryn.. Nanti saya pomot dkt kwn2 ye kak..hihi..


Testimoni 5
Kak Ju (Kajang)
Ramai org tegur nama muke kak ju cam berseri2 je..kak ju pun tak perasan..tp bile igt2 balik..mesti sb makan jamu ratu dara ni.. Badan pun best je rasa, sakit2 urat ilang.. Tang grip grip tu..mmg rasa lain sgt.. Bahagia je..hehe..


Testimoni 6
Mummy Haiqal ( Cheras)
Hi Mama Rissa..Ni haa u mintak testimony kan..ni yg jadi kat I lepas makan Jamu ratu dara u tu ..ni baru makan 1 stengah botol je ni dah rasa cam ni..
1. Keputihan dah takda lgsg u..
2. Kulit muke i semakin makin berseri2 n nampak merah2 je..cam fresh je rasa..hehe..
3. Badan rasa ringan je..lenguh2 badan tak rasa dah..urat dah tak berangin kot..hehe..nk bgn pagi pun senang..
4. Bab 18sx tu memang super duper superb..sengihhhh jek cik abang i..

Tu je la..sape2 nk try mmg di rekemenkan la.. Tak rugi punye..
p/s : nanti I try pomot kat bdk2 opis ye..kalau laku leh la I jd dealer..hihi..



Testimoni 7
Dila (Johor)
memang best la kak JRD ni. memang time “tuttt” tu, jgn ckp la... Dila dh mkn byk dah termasuk yg glemer2 tu... tapi kesan JRD ni macam lagi best pulak..serasi kot dgn dila.
Dila mkn dlm seminggu senyap2..pastu test dgn hubby..dia tegur rasa lain..dia kata ketat len macam je..hihi..malu la kak..tp la kesannye..tq kak erin.. 


Testimoni 8
Najuha (Kajang)
Salam kak..sorry lambat bg testi yg akak mintak..huhu. Saya makan dah nk masuk 2 botol. Walaupun ada tinggal2 sb terlupa tp saya dapat rasa kesannye jugak kak. Pembuangan sgt lawas, selera makan pun berkurangan..sb rasa cam cepat kenyang. Ketat2 tak tau la kak, tak kawin lg..hehe. Tp keputihan dan keliatan sb sakit2 urat nk bgn pg takde dah.. Tq kak erin. Semoga jamu ratu dara suksess!!


Testimoni 9
Puan XXXXXXX@yahoo.com
Kak, jgn letak nama n email saya kak..malu..hehe. Hubby suruh saya menten makan jamu akak, sedap katenye..hihi. Sebelum ni makan jamu yg agak mahal, bile cuba jamu akak..sama je kesannye..so mestilah saya nk yg murah tp berkualiti superb kan..Pengguna yg belum cuba, cuba lah..berbaloi2...


Testimoni 10
PuanAnnina, Kajang.
Puan Eryn, tq sb bg saya test jamu ratu dara ni..sebotol je saya makan dah hilang keputihan. Letih2 badan pun tak rasa. Balik keje boleh lagi merayap pegi shopping...kalau tak, mesti saya rasa cepat penat. Yang pasal dalam kelambu, mmg menjadik la..hari2 mau kata suami saye.. hehe..Tq puan..

----------------------------------------------------------------

Latest Testimoni Since 25 Nov 2009.

Miss Sha, Ampang
Hi sis, saya dapat tau pasal JRD ni dr forum..saya try goggle mmg byk keluar pasal JRD ni. Saya terus rasa nk try sb tgh harga promosi..mmg murah n berbaloi la sis. Nasib baik saya tergerak hati nk try. Lepas saya bersalin, saya ada mkn jamu yg famous tu, tp tak larat nk maintain la, agak mahal. Lepas ni kalau naik harga jgn mahal2 ye sis..hehe.. bab dgn suami mmg best sis!.bab letih2 badan tu pun mmg takde. Saya puas ati..nanti abis saya oder lagi ok. Tq sis..

----------------------------------------------------------------

Petikan dr sebahagian YM : mizaXXX,Melaka.

mizaXXX: salam....
Eryn: moning miza..
Eryn: salam
mizaXXX: eh dah buka utk pengedar?
Eryn: awal bangun?
mizaXXX: morning eryn..
mizaXXX:: kat tmpt keje nie...
Eryn: baru bukak utk pengedar
mizaXXX:nk jd pengedar la nanti kalau ada modal..sb mmg terbukti best ni..hehe..
Eryn: hehe..boleh, nanti dah ade modal leh la jadik pngedar..
mizaXXX:tu laa..jual offline kat budak2 opis ni pun bagus ni..
Eryn: JRD buka utk pengedar sbb customer2 yg dh guna JRD nk jadi pengedar... kata dorg produk ni berkesan n dpt feed back yg bagus..kasik testi sikit la miza..
mizaXXXeputihan mmg hilang..time period pun tak sakit..selalu i mesti rasa lenguh2 pinggang. Bab tuttt bes laaa..hihi..
Eryn:hehe..ok la kalau best..byk pahalaaa...hehe..
mizaXXX: nk testi i u copy jek la dr YM kite ni..tp senset sikit la nama i tu..kang tak pasal2 glemer lak i..huhu..
Eryn: okehh tadek hal..mmg i jaga privasi customer..
mizaXXX: i ada keje jap..catch u later..bye
Eryn: ok dear, tqvm..byeee..

----------------------------------------------------------------

Petikan dr sebahagian YM - MummyLyn, Rawang.

MummyLyn: ryn...one thing i notice..p***y bau wangi kan...
Eryn: wangi..haha
Eryn: cane u bau yang??
Eryn: ;p
MummyLyn: heheheh...ader ler cara...ko nk tau ke..ekekekeke
MummyLyn: kat jari pun leh smell laa...pehtu partner pun leh bagitau...hahahaha
MummyLynn: haaa...amikkk..tanye lagik..testi lucas sikit la i bg..hehe..
Eryn: Ok la tu..kite mmg nk testi yg jujur even agak lucas sket..hehe..takpe, utk rujukan org dah kawen je kannn.. ;p

----------------------------------------------------------------


From email : Seri, Kedah.
from seriXXXXXXX@gmail.com
to jamuratudara@gmail.com
date Thu, Dec 1, 2009 at 12:07 PM
subject testimoni Jamu Ratu Dara

Dear MamaRissa aka Eryn,

Tq sb bwk JRD ke online, kalau tak mmg tak tau pun pasal JRD ni sb saya ni housewife, duduk rumah je..byk tau bende2 baru pun dr internet je..so since JRD ade di online, saya pun mcm tertarik n nk try. Saya mmg kurang pentingkan jamu, tp baca testi mcm best je so saya try. Mmmg best pun..mmg boleh di jadikan barang wajib beli tetiap bulan. Harap JRD suksess sampai bile2..harga mampu milik n kesan yang sgt bagus.. Tq ye Eryn.


From;
seri, kedah

----------------------------------------------------------------

From email : Norwana, Ipoh.
from XXXXXwana08@gmail.com
to jamuratudara@gmail.com
date Wed, Nov 25, 2009 at 11:07 AM
subject JRD

Hi kak erin!!

saya nk kasik testi sikit ni!!

mmg best untuk hilangkan keputihan sb saya makan keputihan ilang kak!! kalau tak asik tak selesa je kalau time ada keputihan byk tu.nk bersama pun kita rasa tak yakin je sb bau tak sdp..

saya kawin mude kak, anak dah 2, kdg2 penat layan anak2, keje lagi..so lyn suami pun gitu2 je..lagipun saya kurang amik berat sgt pasal ketat2 ni sb tak suke mkn jamu. Tp lepas try JRD akak ni, suami saya ckp lain mcm jek rasa..hehe!!

Tq kak erin!! harap maintain harga camni ok..boleh saya maintain mkn tetiap bulan..

Tq daripada-
Wana


3 comments:

  1. lau bli 3 btol dpt kurg x sis? pls email to my email @ effadilamisran@yahoo.com
    TQ

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...